Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Digitalizarea afacerilor: Soluții software și oportunități de finanțare

În această prezentare vei afla despre:

– Importanța digitalizării și cui se adresează programul PNRR;
– Cum pot soluțiile software sprijini afacerile să se adapteze la noile tendințe și tehnologii;
– Provocările și concepțiile greșite comune referitoare la digitalizare și sfaturi/ bune practici pentru a le depăși;
– Sfaturi pentru pregătirea unei aplicații solide de finanțare în cadrul Programului Digitalizare IMM.

Prezentarea va fi susținută de Marcel Boscaneanu, CEO LiftUp cu experiență de peste 12 ani în gestionarea proiectelor complexe de software, împreună cu Sebastian Bradea, Consultant Romcom, cu experiență în pregătirea dosarelor pentru diferite programe de finanțare.

Participarea este complet gratuită, dar este necesară înscrierea în prealabil. După înregistrare, vei primi un email de confirmare.

Dacă ai întrebări cu privire la orice subiect care va fi discutat, te încurajăm să ne trimiți un email la adresa gettoknowus@liftupsolutions.com sau să ne contactezi prin formularul de contact. Îți vom răspunde cu drag și îți vom oferi clarificările necesare.

De asemenea, dacă dorești să discutăm în detaliu, te invităm să programezi o întâlnire cu echipa noastră folosind acest link către calendarul nostru. 

DATĂ LANSARE: 18 MAI 2023

Înregistrează-te mai jos pentru a avea acces la prezentare în momentul lansării.

    Înregistrează-te pentru a primi prezentarea la momentul lansării!

    Citește mai mult

    LiftUp Solutions SRL (o societate cu răspundere limitată din România) cu sediul în Oradea, strada Menumorut 35, cod poștal 410013, Bihor, România. Datele vor fi prelucrate în scopul de a vă oferi un răspuns și pentru a vă oferi informații despre produsele și serviciile LiftUp Solutions SRL. Datele vor fi prelucrate în vederea unei perioade de 3 ani. Aveți dreptul de a accesa datele, de a primi copii, de a le rectifica, șterge sau de a cere limitarea prelucrarea acestora, de a vă opune prelucrării și de a vă retrage consimțământul pentru contactul de marketing în orice moment - trimițându-ne un e-mail în acest sens. Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să vizitați Politica noastră de confidențialitate.

    Citește mai puțin